ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Η εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και κατάφερε σταδιακά να αποκτήσει μια σημαντική παρουσία τόσο στη χονδρική, όσο και τη λιανική αγορά. Σήμερα, το δίκτυο της  Pink Woman αριθμεί:
13 ιδιόκτητα μαγαζιά, 100 «corners» σε «shop-in-shop» και πάνω από 73 franchises σε κεντρικά σημεία και μεγάλα εμπορικά καταστήματα.
Το νεανικό και δυναμικό μας σήμα έχει πλέον σημαντική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η νέα εσωτερική οργάνωση της εταιρείας και η απόκτηση ενός καινούριου αποθηκευτικού χώρου 4.000 μ2 στην Καβάλα, συνετέλεσαν στην πρόσφατη αναδιάρθρωση της Pink Woman, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ακόμα πιο αποτελεσματικά οι αυξανόμενες προκλήσεις.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η Pink Woman δημιουργήθηκε για τη νεανική γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία.
Οι collection της Pink Woman είναι «fashion», με ρούχα πρωτότυπα και άνετα ιδανικά να αναδείξουν την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.
Κάθε ρούχο μας είναι ξεχωριστό και δημιουργείται με αγάπη και προσοχή, με σκοπό να πάντα ευχαριστήσει τη γυναίκα που θα το φορέσει, αλλά και τους γύρω της.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
       Αναζητώντας τις καλύτερες ποιότητες υλικών, συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 120 προμηθευτές.
       Είμαστε φανατικοί οπαδοί της ισότητας και στοχεύουμε στη διατήρηση ενός παραγωγικού, ευχάριστου και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος. Οι αποφάσεις της διοίκησης διακρίνονται πάντοτε από επιχειρηματική ηθική ενώ οι πρωτοβουλίες  μας λαμβάνουν πάντοτε υπόψη τους τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ
Στα χρόνια που έρχονται, θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε πιστά τις βασικές αρχές της εταιρείας μας, που οδήγησαν στη σημερινή μας επιτυχία:
Να προσφέρουμε τις καλύτερες Casual και Street wear προτάσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
- Να παραμείνουμε μια δημιουργική εταιρεία. Το σχεδιαστικό μας τμήμα ταξιδεύει αδιάκοπα σε όλον τον κόσμο, μελετώντας τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, ώστε να δημιουργήσει τις κολεξιόν της Pink.
- Να συνεχίσουμε, με το δυναμισμό και την ευελιξία μας, να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Να προβλέπουμε, να κατανοούμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντάς τους πάντα κάτι νέο. Ο σχεδιασμός των ρούχων, αλλά και η διανομή των εμπορευμάτων γίνεται απευθείας από εμάς, χωρίς μεσάζοντες και καθυστερήσεις. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε τον άμεσο εφοδιασμό των καταστημάτων μας με την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά και τη συνεχή ανανέωση.