ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Εγγραφή και ο συνδεδεμένος λογαριασμός σας
 
Γιατί πρέπει να εγγραφώ για να πραγματοποιώ αγορές?
 
Η εγγραφή σας σε εμάς, βοηθάει να επιταχυνθεί η διαδικασία της παραγγελίας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις παραγγελίες και τις επιστροφές σας σε απευθείας σύνδεση.
 
Με την εγγραφή μου, αυτομάτως θα λαμβάνω διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφίας από εσάς;
 
Όχι, εκτός και αν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Αν επιλέξετε να εγγραφείτε, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε..
 
Αν εγγραφώ, θα διαθέσετε τα προσωπικά μου δεδομένα σε άλλες εταιρείες;
 
Όχι δε θα διαθέσουμε τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες.
 
Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που ξεχάσω τον κωδικό μου, ή αυτός δε δουλεύει.
 
Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας, θα πρέπει να τον επαναπροσδιορίσουμε για λογαριασμό σας. Σας παρακαλούμε,  πιέστε εδώ για να σας επαναπροσδιορίσουμε τον κωδικό σας.
 
Παραγγελίες
 
Πως θα κάνω μια παραγγελία.
 
Πιέστε εδώ για να παρακολουθήσετε τον οδηγό μας, για το πώς θα παραγγείλετε. 
 
Πόσο ασφαλής είναι η ιστοσελίδα σας?
 
Όσο ασφαλής μπορεί να γίνει. Αποθηκεύουμε με ασφάλεια κάθε πληροφορία που παρέχετε, χρησιμοποιώντας υψηλού επιπέδου SSL τεχνολογία κρυπτογράφησης, την πιο προηγμένη ασφάλεια λογισμικού που διατίθεται για διαδικτυακές συναλλαγές.
 
Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με κάποια παραγγελία μου?
 
Η εξυπηρέτηση πελατών θα σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα. Πιέστε εδώ για λεπτομέρειες επικοινωνίας. 
 
Ποιους τρόπους πληρωμής αποδέχεστε;
 
Αποδεχόμαστε όλες τις πιστοποιημένες κάρτες Switch/Maestro, VisaDebit, VisaElectron, MasterCard, PayPa και Αντικαταβολήl.
 
 
Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
 
Μπορεί να είμαστε σε θέση να ακυρώσουμε την παραγγελία σας, όμως μπορούμε να το κάνουμε αυτό μόνο μέσω τηλεφώνου. Θα πρέπει να μας τηλεφωνήσετε το συντομότερο δυνατό, αμέσως μόλις έχετε ολοκληρώσει την παραγγελίας σας, διαφορετικά ίσως να είναι αργά.
 
Πιέστε εδώ για τον αριθμό τηλεφώνου, εξυπηρέτησης πελατών.
 
Να σημειωθεί, πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσουμε την παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
 
Μπορώ να ακυρώσω ένα αντικείμενο από την παραγγελία μου;
 
Σε ορισμένες περιπτώσεις, πιθανώς να μπορούμε να ακυρώσουμε ένα αντικείμενο από την παραγγελία σας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω τηλεφώνου. Θα πρέπει να μας τηλεφωνήσετε το συντομότερο δυνατό αμέσως μόλις έχετε ολοκληρώσει την παραγγελίας σας, διαφορετικά ίσως να είναι αργά.
 
Μπορώ να προσθέσω ένα αντικείμενο στην παραγγελία μου, αφού την έχω ολοκληρώσει;
 
Δυστυχώς δεν μπορείτε. Θα πρέπει να κάνετε ξεχωριστή παραγγελία για οτιδήποτε επιπλέον θέλετε να αγοράσετε.
 
 
Γιατί απορρίφθηκε η κάρτα μου;
 
Η τράπεζα σας, μπορεί να σας ενημερώσει για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτή η κάρτα σας.
 
Μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό;
 

 

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο από χώρες στις οποίες παραδίδουμε. Σε διαφορετική περίπτωση επισκεφτείτε το παρακάτω url  www.forwαrd 2me.com και ακολουθήστε την διαδικασία.  Mόλις λάβετε στοιχεία αποστολής από τον παραπάνω σύνδεσμο και μας τα αποστείλετε θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας.

Χώρες Παράδοσης
·         ΑΥΣΤΡΙΑ
·         ΒΕΛΓΙΟ
·         ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
·         ΓΑΛΛΙΑ
·         ΓΕΡΜΑΝΙΑ
·         ΔΑΝΙΑ
·         ΕΛΛΑΔΑ
·         ΕΣΘΟΝΙΑ
·         ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
·         ΙΡΛΑΝΔΙΑ
·         ΙΣΠΑΝΙΑ
·         ΙΤΑΛΙΑ
·         ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ
·         ΚΥΠΡΟΣ
·         ΛΕΤΤΟΝΙΑ
·         ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
·         ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
·         ΜΑΛΤΑ
·         ΟΥΓΓΑΡΙΑ
·         ΠΟΛΩΝΙΑ
·         ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
·         ΡΟΥΜΑΝΙΑ
·         ΣΛΟΒΑΚΙΑ
·         ΣΛΟΒΕΝΙΑ
·         ΣΟΥΗΔΙΑ
·         ΤΣΕΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
·         ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
 
Ποια είναι η ισοτιμία για τις παραγγελίες εξωτερικού;
 
Σας χρεώνουμε για την παραγγελία σας σε ευρώ. Ο πάροχος της κάρτας σας, θα σας ενημερώσει για την ισοτιμία, όταν η κάρτα σας χρεωθεί με το ποσό.
 
Η αγορά μου δεν ολοκληρώθηκε αλλά νομίζω ότι με έχετε χρεώσει με το ποσό.
 
Όταν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να πληρώσετε για την παραγγελία, η τράπεζα σας αυτομάτως αφαιρεί το χρηματικό ποσό, από το διαθέσιμο λογαριασμό σας, ωστόσο όμως η χρέωση δεν ολοκληρώνεται μέχρι να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Αν δεν σας αποστείλουμε την παραγγελία σας, δε σας χρεώνουμε και τα χρήματα σας, αυτομάτως επιστρέφονται στο λογαριασμό σας από την τράπεζα. Η διαδικασία αυτή, χρειάζεται περίπου τρεις εργάσιμες μέρες, ωστόσο όμως το ακριβές χρονικό πλαίσιο εξαρτάται από τον πάροχο της κάρτας σας και την τράπεζα σας. Αν το χρονικό πλαίσιο ξεπεραστεί ή είστε πελάτης της PayPal και το χρηματικό ποσό δε σας έχει επιστραφεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών πιέζοντας εδώ  
 
Παρέλαβα την παραγγελία μου αλλά ένα από τα προϊόντα λείπει. Τι πρέπει να κάνω;
 
Παρακαλούμε πιέστε εδώ για να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών που θα ερευνήσουν το θέμα με τους υπεύθυνους αποθήκης.
 
Παρέλαβα λάθος προϊόν και όχι αυτό που παρήγγειλα, τι πρέπει να κάνω;
 
Στόχος μας είναι να ολοκληρώνουμε τις παραγγελίας σας σωστά κάθε φορά, όμως καμιά φορά κάνουμε λάθη. Αν σας αποστείλουμε το λάθος προϊόν και ζείτε στην ΕΛΛΑΔΑ μπορείτε να μας το επιστρέψετε χωρίς περαιτέρω χρέωση. Αν είστε κάτοικος εξωτερικού θα πρέπει να πληρώσετε για την επιστροφή. Αν γνωστοποιήσετε στην εξυπηρέτηση πελατών μας πόσο σας κόστισε θα σας επιστρέψουμε το αντίτιμο. Πιέστε εδώ για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών. Πιέστε εδώ  για να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας, ακολουθείστε τους συνδέσμους για την αίτηση επιστροφής και επιλέξτε το προϊόν που θα έπρεπε να έχετε παραλάβει στη θέση του προϊόντος που επιστρέφετε.
 
Τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω είναι για επαγγελματική χρήση, πως θα πάρω τιμολόγιο;
 
Παρακαλούμε πιέστε εδώ για να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, δυστυχώς δεν μπορείτε να αγοράσατε το προϊόν σας διαδικτυακά.
 
Παράδοση:
 
Ποιες εταιρείες χρησιμοποιείτε για τις παραδόσεις;
 
Χρησιμοποιούμε την ACS για παραδόσεις εντος Ελλάδος και DHL για παραδόσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Μπορώ να ελέγξω ο ίδιος την εξέλιξη της παραγγελίας μου;
 
Εφόσον η παράδοση γίνετε εντός Ελλάδος μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μέσα από το σύστημα μας, απλά και μόνο αναγράφοντας τον κωδικό αποστολής που σας έχει αποσταλεί μέσω sms. Παρακαλούμε πιέστε εδώ για να καταχωρήσετε τον αριθμό αποστολής .
Σε περίπτωση που η παράδοση γίνει εκτός Ελλάδος ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και αναγράψτε τον αριθμό αποστολής που σας έχει αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail σας. Παρακαλούμε πιέστε εδώ για να καταχωρήσετε τον αριθμό αποστολής.